Hotel Merlot

RESTORAN

Jer autentični doživljaj destinacije znači kušati lokalne specijalitete spravljene na tradicionalni način i degustirati vina regije… Kao mali obiteljski hotel osobito smo posvećeni vašem osobnom doživljaju naše posebne regije.

U prekrasno uređenom restoranu, spoju rustikalnog i modernog stila, nudimo vam vrhunske neretvanske i dalmatinske specijalitete. Krušna peć, kamin, jela s gradela, roštilja, jela ispod peke – možete odabrati omiljeni vam način spravljanja. Jegulja i žabe nezaobilazne su neretvanske delicije, kao i prvoklasni gambori iz Neretvanskog kanala. U ponudi je uvijek svježa riba, jadranski lignji, a pašticada tete Franke nadaleko je poznata. Domaći kruh koji miriše na još te veliki izbor slastica upotpunit će doživljaj.

Uz lokalne specijalitete preporučujemo vrhunska vina vinogorja Komarna i Neretva, a osobito izvrsna vina iz vlastite proizvodnje (PROVIĆ Zlatarica, Chardonnay, Merlot/Cabernet Sauvignon).

Naša zelena terasa u sjeni brštana i cvijeća idealna je za vruće ljetne dane, ali i večeri. Terasom dominiraju posebne instalacije od starog željeza, umjetnika Ljubomira Šćepanovića.

blog

NERETVA – neotkriveni dragulj

Jedno od posljednjih preostalih močvarnih prostranstava Europe, delta Neretve naziva se još i zelenim biserom Jadrana, a jednom kad se zaustavite nad panoramom zelenih polja ispresijecanih neretvanskim jendecima (riječnim rukavcima) u trenutku zastaje dah i postane jasno otkud naziv. Samo 22km od 240km Neretve nalazi se u Hrvatskoj, ali sasvim[…]